Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

 

 

СТ крепежи е вашият доверен партньор при поръчката и доставката на крепежни елементи и инструменти за поставянето им.

Мотивират ни сложните казуси, при които трябва да помогнем на клиентите в намирането на най-правилното за тях решение. Доверяват ни се индустрии като машиностроенето и електротехниката, електрониката, производителите на метални шкафове, рекламни продукти, автомобилната промишленост и други.

Партнираме си с компании като TR Fastenings и Rivit - световни лидери в изработката и доставката на широка гама крепежни елементи. Това ни позволява да поддържаме  на склад разнообразни продукти, с които да отговорим на търсенето на всеки наш клиент.

Обърнете се към нас, ако имате нужда от шпилки и заваряване, нитове, нит гайки и болтове, както и пресови крепежи. Посъветвайте се с нас и ако не сте сигурни от какво точно имате нужда, с радост ще ви консултираме.

СТ крепежи внася в България и широка гама инструменти за поставяне на крепежни елементи на световно известната фирма Rivit. 

Само се свържете с нас и ще намерим отговор на всичките ви предизвикателства, свързани с крепежните елементи и техния монтаж.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)