Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

LCM S.r.l.

Италианската компания, която вече над 10 години произвежда преси за монтаж на самозаклинващи крепежни елементи - Prima и Prima MAXI 450, които са изключители лесни и удобни за работа, а голямият процент механика и по-малко електроника ги прави едни от най-здравите и най-надеждни преси на пазара. Пресите Prima са гъвкави и изключително подходящи както за голями така и за малки производства.

TR Fastenings Ltd

TR Fastenings Ltd е част от Trifast plc и вече над 45 години е международен специалист по проектиране, инженеринг, производство и дистрибуция на висококачествени индустриални и Cat C крепежни елементи.
TR e световен лидер в дистрибуцията на самозаклинващи крепежи, крепежи и вложки за пластмаса, бушове, дистанционери, стандартни DIN крепежи и много други.
За да бъдат максимално полезни освен голямо набор от крепежни елементи TR се стреми да ги предлага и произведени от различни материали, като напрамер: Стомана, Неръждаема стомана - Клас А2 и клас А4, Алуминии, Месинг, Бронз.
TR Fastenings доставя компоненти за над 5000 компании в световен мащаб в широк спектър от индустрии.
TR има непрекъснато нарастващ брой търговски марки, осигуряващи икономически ефективни закрепвания, които отговарят на повечето отраслови сектори в индустрията.

Rivit 

Rivit над 45 години е идеалният партньор за това, което се отнася до дистрибуцията на крепежни системи.
Rivit e световен лидер в производството на висококачествени нит гайки, нит болтове, шпилки за челно(кондензаторно) заваряване, както и страндартни, слепи, структорни, специални и бързи нитове.
За цялостно решение на производставения процес Rivit предлагам и инструменти за поставяне на крепежни елемнти, сред тяхното портфолио, може да се намерят ръчни, хидропневматични и акумулаторни нитачки за нитове и нит гайки, както и апарати за кондензаторно заваряване.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)